Hej,

En kort vecka som fick en fin avslutning med fint ordnad klassutflykt till Esmeraldas hus och sen Sjöängen. Kul att många föräldrar kom och att vi hade så tur med vädret!

I övrigt har vi avslutat några arbeten, städat klassrummet samt haft elevens val med bak, pyssel eller ”Harry Potter” i idrottshallen. Jag har bett eleverna ta hem allt som var i pärmen och sina arbetsböcker, så att ni tillsammans hemma kan ta beslut om vad som ska sparas och slängas.

Sista skoldagarna nästa vecka gäller följande:

Måndag: 8-13. Utflykt till Rudan, vi leker och badar.  Tag med matsäck, dryck, en fikagrej, badkläder och handduk.

Tisdag: 8.45- ca.10.30. Samling i klassrummet för eleverna 8.45. Parad och avslutning på skolgården kl 9.00, därefter fika i klassrummet. Vi bjuder på kladdkaka bakad på elevens val och saft. De föräldrar som önskar är välkomna! Sen: SOMMARLOV!

Trevlig helg!

/Joel

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg