Hej!☀

Wow, Solen lyser för fullt ute och våren känns mer och mer påtaglig. Hoppas den fortsätter i samma anda nästa vecka, för då är det ju Påsklov! Idag var det så hemskt, räven åt upp påskharen och snodde allt godis på skolan. Men en påskkärring kom till räddning och fick tag i honom och tog tillbaka det, de kom sen tillsammans in till klassrummen och bjöd eleverna. Så det slutade gott!

I So:n efter lovet kommer vi börja jobba med demokrati. Vi har en tom lokal i de ”samhälle” vi jobbat kring. Vi kommer tillsammans att rösta fram vad den ska användas till. Spännande! Vi tjuvstartade redan idag med att enskild elev fick ta fram förslag. Vilken av förslagen det blir återstår att se.

I svenskan kommer vi börja skapa egna tankekartor till våra egna vikingaberättelser efter lovet. Kommer gå igenom strukturen och berättarknep.

Tips över lovet är att läsa en bok📖 läs gärna ”Hjälp! Rånare!” Om du vet med dig att du ligger efter. Läs högt, tyst, med syskon, för syskon, Mamma eller pappa. All läsning är bra 🙂 Gå gärna in på code.org också och titta hur du ligger till. Du ska gjort klart nivå 6 (alla nivåer ska vara gjorda). Men framförallt ladda batterierna och sug in D-vitamin 🌱☀

V. 14 Påsklov🐣

Vecka 15 Måndag: PLUS konferens, Eleverna slutar efter lunch (12-dag) 

Edbokvällen 17/4 öppet hus 

Njut och ta hand om varann så ses vi efter lovet👋🏼💚

Kram Jonas och Moa😊


Prenumerera på nya blogginlägg