Hej, bättre närvaro från oss lärare denna vecka men vabruari är inte över än, Moa fick vabba igår och jag idag. Utöver det har det varit en bra vecka i 4B där vi jobbat på med faktatext och engelskatexter om my hobby. I So:n närmar vi oss slutet av arbetet med vikingatiden och många har blivit väldigt engagerade i byggandet av vikingabyar i Minecraft. Vi hade också besök i tisdags av två rektorer från Halmstad som tittade på våra lektioner när vi sökte fakta på internet och programmerade i code.org. Det visade sig att de kommit ganska långt i sin digitaliseringsprocess också men vi gjorde nog lite andra saker så det blev ett intressant utbyte av ideer.

Nästa vecka kommer det att bli mycket textrespons och bearbetning. Förhoppningsvis dyker en del alster upp här på bloggen innan sportlovet.

Läsläxa finns här.

Istället för engelskaläxa har vi en begreppsläxa i so att repetera ord vi gått igenom. Finns även i quizlet.

På onsdag bli det studiebesök med guidning om vikingarna på historiska museet. Vi börjar som vanligt 8.00 och slutar senast 14.00 (kan bli lite innan om vi skulle komma tillbaka tidigare). Lunch blir egen matsäck denna gång. Max ett fikabröd per person och ingen läsk.

Egentligen skulle det varit Plus konferens och 12 dag på onsdag. Eftersom vi inte kan ha det blir det istället onsdagen därpå 21/2.

Trevlig helg!

Joel

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg